Fallas en Pasen in Denia

Geniet dit jaar in maart van de beroemde Fallas en “Semana Santa”, de week van Pasen en breng een bezoek aan Denia.

De Fallas beginnen op 15 maart met het plaatsen (“Plantà”) van de Fallas kunstwerken. Vanaf deze dag worden verschillende festiviteiten gevierd tot aan 19 Maart (Heilige Josef). Op deze dag vindt de offering van bloemen plaats en draagt men de typische Fallas kostuums.

Direct de week erna is dit jaar Pasen (van 24 tot 28 maart), waarbij meerdere processies op de straten van de Costa Blanca plaatsvinden. Deze optochten beelden de lijdensweg, de begrafenis en de wederopstand van Jesus Christus uit.

Beleef de perfecte combinatie van deze twee feestelijkheden, strand en de heerlijke gastronomie van Denia met eigen ogen. Aarzel niet om ons team van Qualityrent te vragen u te helpen bij het vinden van de perfecte vakantiewoning!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s