Nieuwe boulevard in Denia

Denia heeft er een nieuwe boulevard bij die loopt van de oude visafslag tot aan de nieuwe zone El Portet en is voorzien van een nieuw fietspad. Als eerbetoon aan de zeilboten, de wind en de haven is er een symbolisch kunstwerk genaamd “Portal del Vent” precies aan het einde van de straat Marqués de Campo geplaatst.

Verder zijn ook de werkzaamheden tot de uitbreiding van het gebied El Portet afgerond en kan men nu genieten van een grote variëteit aan winkeltjes, restaurants en bars in de nieuwe zone van de aanlegplaats van Baleària. Daarnaast is het ook een uitgaansgelegenheid in Denia in de zomer. Deze nieuwe boulevard nodigt u uit voor een wandeling en zo te genieten van de prachtige panoramische uitzichten over de stad.

Vanuit de aanlegplaats van Baleària kunt u ook een dagexcursie maken naar Ibiza of Formentera, in de zomer vertrekken vanuit hier dagelijks boten. Tickets kunt u kopen bij ons op het kantoor van Quality Rent. We nodigen u uit om Denia te bezoeken en deze nieuwe plek in de stad te ontdekken! Aarzel niet om contact met ons op te nemen wanneer u nog op zoek bent naar een accommodatie.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s