Valencia – Ster van de postseason volgens GEO Duitsland

Volgens het huidige tijdschrift GEO-seizoen is het gebied rond Valencia nog steeds een bezoek waard, zelfs in de naseizoen. Het is het milde klimaat, maar ook de mogelijke excursies en attracties die u kunt doen in de nazege geprezen. Citaat GEO: “Sinaasappelen plukken, schaatsen, bouwstenen verwonderen en zitten aan de rand van de stad.” Bovendien wordt Valencia de “Licht van Spanje” genoemd. In feite vinden we ook dat Valencia altijd een bezoek is, niet alleen in de zomer. De omliggende gebieden en vakantieoorden imponeren ook met hun bijzondere sfeer, lichte en zachte temperaturen in oktober en november …

GEO_box

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s