Rond de Kerstdagen in Denia

Zelfs in de winter, is de Marina de Denia en het gebied rond de haven van Denia en het centrum van Denia, een mooie wandeling in de avonduren waard. De prachtige verlichting op palmbomen, bomen en gebouwen, brengen zelfs de Spanjaarden en de vakantiegasten in Kerstsfeer. Veel restaurants en bars zijn feestelijk ingericht en bieden speciale menu’s en drankjes aan om de mensen in de juiste stemming te brengen. Probeer Touron, Polverones en co … zoetigheden die niet zoeter kunnen zijn … Veel plezier!

La Marina con estrella

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s